ΑΝΑΣΑ-2
Book now
Online πληρωμή
Καλέστε μας τώρα!
+30 24270 23300
Η Hellenic Rentals προσφέρει οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ATV στην Κεντρική Ελλάδα, το Βόλο, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο. Κάντε online κράτηση σε 3 εύκολα βήματα ή απλά καλέστε το +30 24210 22880.

Ασφάλεια συναλλαγών

 

Η εταιρία μας δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του. Το σύστημά μας έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά.

 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της αρμόδιας Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας, καθ’ όλη την διαδρομή της, από το σημείο αποστολής  μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, η οποία στηρίζεται στην δημιουργία ενός μοναδικού κωδικού «κλειδί» για την κρυπτογράφηση των δεδομένων και που μόνο με την χρήση αυτού ο δεύτερος μπορεί να τα αποκωδικοποιήσει, διασφαλίζοντας έτσι στο ακέραιο την επικοινωνία με τον κεντρικό Server. Οι φυλλομετρητές (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην εταιρική μας ιστοσελίδα. 

 

Περιοδικές Μεταβολές

Συνεχώς τα πρωτόκολλα ασφαλείας επεκτείνονται, ενημερώνονται και βελτιώνονται όσον αφορά την ιστοσελίδα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρίας. Παράλληλα, παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και προσαρμόζουμε την παρούσα πολιτική ασφαλείας. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη διαδικασία αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

 

  •          Πιστοποιημένο από Visa
  •          Ασφαλής Κρυπτογράφηση MasterCard

 

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την προστασία των δεδομένων κατά τη χρήση των υπηρεσιών της Hellenicrentals,  περιέχονται στην πολιτική απορρήτου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας - www.Hellenicrentals.gr/privacy