ΑΝΑΣΑ-2
Book now
Online πληρωμή
Καλέστε μας τώρα!
+30 24270 23300
Η Hellenic Rentals προσφέρει οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ATV στην Κεντρική Ελλάδα, το Βόλο, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο. Κάντε online κράτηση σε 3 εύκολα βήματα ή απλά καλέστε το +30 24210 22880.

Επιλέξτε πολλαπλούς προορισμούς μέσω του αεροδρομίου του Βόλου στην Κεντρική Ελλάδα και κερδίστε προσφορές χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητα της HellenicRentals!!

 

  

Η Ηellenic Rentals ιδρύθηκε το 1976 στην Κεντρική Ελλάδα και για περισσότερο από 40 έτη προσφέρει στους πελάτες της, τις υπηρεσίες της, τις οποίες βελτιώνει και ανανεώνει συνεχώς. Με το δίκτυο της Ηellenic Rentals και των συνεργατών μας, το οποίο εξαπλώνεται συνεχώς, είμαστε σε θέση να ικανοποιούμε τις επιθυμίες όλων των πελατών μας και να καλύπτουμε κάθε τους ανάγκη.

Μέσω των σταθμών μας σε  ΒΟΛΟ ΣΚΙΑΘΟ-ΣΚΟΠΕΛΟ, οι εξειδικευμένοι υπάλληλοί μας, προσφέρουν ανώτερης ποιότητας υπηρεσίες που περιλαμβάνουν, εκτός από μισθώσεις Αυτοκινήτων Mini Van 7 ή 9 ατόμωνΜηχανές μικρού και μεγάλου κυβισμούΑΤV, BUGGY  αλλά και τη μεταφορά ενός η περισσοτέρων ατόμων, «Υπηρεσία Σοφέρ», καθώς και ενοικιάσεις μίας κατεύθυνσης (Οne Way).

Επίσης, αναλαμβάνουμε την διοργάνωση περιηγήσεων στα πιο ενδιαφερόντα τουριστικά σημεία της κάθε πόλης καθώς και ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους.

Η Ηellenic Rentals και το απασχολούμενο προσωπικό της έχει ως σκοπό της, την ανεύρεση στοχευμένων προϊόντων και επιλογών που να ταιριάζουν ξεχωριστά στον κάθε πελάτη, με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας.

Αντιμέτωποι με τις προκλήσεις της εποχής δίνουμε την μέγιστη προσοχή στην ποιότητα, την υγιεινή και καθαριότητα των οχημάτων μας (COVID κτλ).

Στη συνεχή προσπάθεια μας να βελτιωθούμε, καλωσορίζουμε κάθε πρόταση ή σχόλιο. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας.