ΑΝΑΣΑ-2
Book now
Online πληρωμή
Καλέστε μας τώρα!
+30 24270 23300
Η Hellenic Rentals προσφέρει οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ATV στην Κεντρική Ελλάδα, το Βόλο, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο. Κάντε online κράτηση σε 3 εύκολα βήματα ή απλά καλέστε το +30 24210 22880.

Πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων

 

Αυτοκίνητα: 

Σε ακυρώσεις προπληρωμένων κρατήσεων εντός 24ώρου πριν την συμφωνημένη παραλαβή του οχήματος δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Όπου δεν έχει προηγηθεί ειδοποίηση ακύρωσης της κράτησης, η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να διατηρεί την διαθεσιμότητα του οχήματος για 24 ώρες ή μέχρι την λήξη του ωραρίου λειτουργίας του σταθμού, όποιο από τα δύο προηγηθεί.

Μετά την περίοδο χάριτος η κράτηση θα χαρακτηριστεί ως “Μη Εμφάνιση” & θα χρεωθεί το τέλος ακύρωσης (CNF) στην κάρτα του πελάτη ύψους 31,00 EUR.

 

Σε περίπτωση καθυστερημένης προσέλευσης, η Hellenic Rentals δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει την ίδια κατηγορία οχήματος με αυτήν της κράτησης αλλά ότι υπάρχει διαθέσιμο την στιγμή της παραλαβής του από τον πελάτη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την προσφορά διαφορετικού οχήματος & οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν από την τιμή της αρχικής κράτησης.

  

Mηχανάκια: 

Δεν υπάρχουν τέλη ακύρωσης ή τροποποίησης μέχρι 48 ώρες πριν την παραλαβή του οχήματος.