ΑΝΑΣΑ-2
Book now
Online πληρωμή
Καλέστε μας τώρα!
+30 24270 23300
Η Hellenic Rentals προσφέρει οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ATV στην Κεντρική Ελλάδα, το Βόλο, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο. Κάντε online κράτηση σε 3 εύκολα βήματα ή απλά καλέστε το +30 24210 22880.

Προσφορές

Διαχωρίστε την ενοικίαση του οχήματος σας μεταξύ πολλαπλών προορισμών και απολαύστε απροβλημάτιστες διακοπές σε Σκιάθο, Σκόπελο, Βόλο και Πήλιο.

 

 

Είστε τύπος συνδυαστικός που του αρέσει να εξερευνεί πολλά μέρη στις διακοπές του?

Επιθυμείτε μια απόδραση μακριά από το άγχος και τον φόβο μην τύχει κάτι άσχημο στο όχημά σας?

 

Με ένα ενιαίο συμβόλαιο ενοικίασης μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το  όχημα της επιλογής σας σε έναν από τους πολλαπλούς σταθμούς μας και να συνεχίσετε το συμβόλαιό σας σε κάποιον άλλο προορισμό σας, χωρίς περιττές ή χρονοβόρες διαδικασίες.

 

Απλά παραδίδετε πριν αναχωρήσετε το πρώτο όχημα στον αρχικό σταθμό και συνεχίζετε με ένα άλλο αντίστοιχο αυτοκίνητο / μοτοποδήλατο / ATV του στόλου μας που θα σας περιμένει κατόπιν συνεννόησης στον δεύτερο προορισμό σας, ακριβώς την ώρα της άφιξής σας.

 

Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνετε το επιπλέον κόστος των εισιτηρίων και την κουραστική αναμονή για τη μεταφορά του οχήματός σας με πλοίο ή άλλο μέσο.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  •          Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για κάθε σημείο που έχει παρουσία η Hellenic Rentals δηλαδή τον Βόλο, την Σκιάθο και την Σκόπελο.
  •          Στο σταθμό του Βόλου διατίθενται μόνο αυτοκίνητα ή μοτοποδήλατα και όχι ATV.
  •          Η ενοικίαση υπόκειται στους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις ενοικίασης της Hellenic Rentals.

  

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή ερώτηση, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210-22880  ή στείλτε μας email στο info@hellenicrentals.gr