ΑΝΑΣΑ-2
Book now
Online πληρωμή
Καλέστε μας τώρα!
+30 24270 23300
Η Hellenic Rentals προσφέρει οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ATV στην Κεντρική Ελλάδα, το Βόλο, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο. Κάντε online κράτηση σε 3 εύκολα βήματα ή απλά καλέστε το +30 24210 22880.

Συχνές ερωτήσεις

 Πρωτόκολλο Ασφαλείας  κατά του Κορωνοιού (COVID-19) 

Ενημέρωση

Στην HellenicRentals η ασφάλεια και η υγεία όλων μας αποτελεί την Νο1 προτεραιότητα. Η εταιρία μας εκτιμά τους πελάτες της και έχει αναθεωρήσει όλες τις διαδικασίες λειτουργίας της σύμφωνα με τους νέους υγειονομικούς κανονισμούς και τα μέτρα ασφαλείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όσων αφορά τον Κορωνοϊό. 

Τα σημεία εξυπηρέτησης

Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε για εσάς και το προσωπικό μας, την ασφάλεια σε όλες τις εγκαταστάσεις μας και τους χώρους εξυπηρέτησης. Τα μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει είναι τα παρακάτω:

  •          Τοποθετήσαμε plexi-glass προστατευτικά σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης και ενημερωτικό υλικό.
  •          Προμηθεύσαμε όλους τους χώρους με απολυμαντικά gel
  •          Περιορίσαμε τον αριθμό των επισκεπτών που εισέρχονται στους χώρους της εταιρίας (μόνο οι οδηγοί)
  •          Προμηθεύσαμε το προσωπικό μας με μάσκες και γάντια.
  •          Τοποθετήσαμε σημάνσεις δαπέδων για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.
  •          Προμηθεύσαμε τα οχήματά μας με ενημερωτικά φυλλάδια σωστής διαχείρισης του οχήματος κατά την παραλαβή/παράδοσή του.

Η ασφάλεια των ανθρώπων μας 

Οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση σε απολυμαντικά χεριών σε όλους τους σταθμούς ενοικίασης και το σύνολο του προσωπικού λαμβάνει κάθε προληπτικό μέτρο για όλη την διάρκεια της εξυπηρέτησης.

Έχουμε προμηθεύσει το προσωπικό με τα απαραίτητα υλικά, φροντίζουμε προληπτικά για την υποχρεωτική παραμονή στο σπίτι όσων από το προσωπικό μας νιώσουν την παραμικρή αδιαθεσία, εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας ως προς τα Πρωτόκολλα Ασφαλείας και Υγιεινής και τους κανονισμούς που ορίζει ο ΕΟΔΥ και παρακολουθούμε συνεχώς την πλήρη τήρηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών, για τη δική σας και δική μας ασφάλεια. 

Επιπρόσθετα έχει συνταχθεί Σχέδιο Διαχείρισης Κρίσεων σε περίπτωση εμφάνισης κάποιου κρούσματος στο δίκτυο της Εταιρείας μας. Η διαχείριση γίνεται αποκλειστικά από τον ΕΟΔΥ. 

Διευκολύνσεις προς τους πελάτες μας 

Σχετικά με τις μελλοντικές κρατήσεις που έχουν περαστεί στο σύστημά μας, σε περίπτωση αλλαγής των παγκόσμιων ή εγχώριων συνθηκών και μέτρων προστασίας που αφορούν την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών, οι πελάτες μπορούν είτε να τροποποιήσουν την κράτηση τους μεταφέροντάς την σε κάποια διαφορετική ημερομηνία, είτε να ακυρώσουν εντελώς την κράτηση τους χωρίς ακυρωτικά τέλη. 

Ο καθαρισμός των οχημάτων

Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο σταθμό ο πελάτης πρέπει να έχει ενημερωθεί για την σωστή διαδικασία, η οποία είναι η εξής:

  •          Πρέπει να έχει απομακρύνει όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και τυχόν απορρίμματα.
  •          Να έχει κλείσει το Α/C
  •          Και να έχει ανοίξει όλα τα παράθυρα του οχήματος ώστε να ανανεωθεί ο εγκλεισμένος αέρας που βρίσκεται μέσα.

Με την ανάληψη του αυτοκινήτου ψεκάζεται σχολαστικά ο εσωτερικός χώρος για να μεταβεί στο χώρο του γκαράζ όπου γίνεται ο καθαρισμός του οχήματος. Κάνουμε  ό, τι είναι δυνατόν για να αποτραπεί η εξάπλωση του ιού, διασφαλίζοντας ότι τα οχήματα απολυμαίνονται πλήρως μεταξύ των ενοικιάσεων  χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα υλικά, χρησιμοποιώντας μηχανήματα ατμοκαθαριστών υψιλής πίεσης.

Πραγματοποιούμε σχολαστικό καθαρισμό σε κομβικά σημεία όπως: αεραγωγούς, τιμόνια, όργανα, δείκτες και χειριστήρια, χειρολαβές, υποδοχές ποτηριού, ταμπλό και κεντρικές κονσόλες, τόσο εντός όσο και εκτός των οχημάτων. 

Ας εργαστούμε όλοι μαζί για να τερματίσουμε αυτή την πανδημία, εξασφαλίζοντας την κανονικότητά μας, αποφεύγοντας τον πανικό και κρατώντας μας όλους ασφαλείς.