ΑΝΑΣΑ-2
Book now
Online πληρωμή
Καλέστε μας τώρα!
+30 24270 23300
Η Hellenic Rentals προσφέρει οικονομικές ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και ATV στην Κεντρική Ελλάδα, το Βόλο, τη Σκιάθο, τη Σκόπελο, την Αλόννησο. Κάντε online κράτηση σε 3 εύκολα βήματα ή απλά καλέστε το +30 24210 22880.

Τρόποι πληρωμής

 

• Η εταιρία μας αποδέχεται όλες τις κύριες πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες για την τέλεση των συναλλαγών.

• Για την προέγκριση και δέσμευση της εγγύησης γίνονται δεκτές μόνο έγκυρες πιστωτικές κάρτες.

• Οι κάρτες πρέπει να είναι στο όνομα του οδηγού. 

 

Αποδεκτές κάρτες για προέγκριση :

Master, Visa , American Express, Diners Club 

Μη αποδεκτές κάρτες για προέγκριση :

Προπληρωμένες (Prepaid) κάρτες, κάρτες Debit, Switch, Laser, Maestro, Electron, UnionPay, εικονικές κάρτες. 

 

Επιταγές ή άλλα χρεόγραφα δεν γίνονται αποδεκτά για την πληρωμή ή την λήψη προέγκρισης.  

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής και ο χρόνος απόκρισης βαραίνει εξ’ ολοκλήρου την τράπεζα του πελάτη η οποία είναι και ο τελικός αποδέκτης της εντολής. 

Η εταιρία μας δεν θα είναι υπεύθυνη για τυχόν επιπλοκές στο διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού του πελάτη, επιστρεφόμενες επιταγές ή επιπρόσθετες τραπεζικές προμήθειες που σχετίζονται με αυτή τη διαδικασία.  

Όταν γίνεται προπληρωμή κάποιου είδους ασφαλιστικής κάλυψης ή παρόμοιας υπηρεσίας από τρίτο μέρος (πχ άλλων εταιριών ενοικίασης μέσω Internet), η κάλυψη παρέχεται αποκλειστικά από το τρίτο μέρος και καμία υποχρέωση δεν βαρύνει την εταιρία μας. Ο οδηγός εξακολουθεί να είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει την πιστωτική του κάρτα στο γραφείο ενοικίασης προκειμένου ο εκπρόσωπος της εταιρίας μας να προχωρήσει εκ νέου στην διαδικασία δέσμευσης του καθορισμένου ποσού εγγύησης.